Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel subsidie 2019

<![CDATA[

Om de verkoop van duurzame verwarming te stimuleren heeft de regering in 2016 de ISDE subsidie uitgeschreven.

Ook in 2019 is er 100 miljoen beschikbaar voor deze subsidie regeling.

Let op !  Per 1 januari 2018 moet de pelletkachel geinstalleerd zijn door een deskundige installateur om in aanmerking te kunnen komen voor de subsidie. Er moet bewijs overlegd worden waaruit duideijk is dat de installatie is verzorgd door een installatie bedrijf. Pelletkachel Lemmer voldoet aan deze eisen van het RVO !

De subsidie houdt in dat als de pelletkachel voldoet aan de eisen er minimaal € 500,- subsidie wordt verleend. De subsidie op pelletkachels is verdeeld in drie groepen. De eerste groep zijn de apparaten welke lokaal de ruimte verwarmen middels de uitblaas van warme lucht (Minimaal € 500,- euro subsidie). De tweede groep zijn de kachels op CV welke in de woonkamer geplaatst worden (Minimale subsidie € 1.400,-). De derde groep zijn de biomassa ketels voor CV verwarming. Deze worden in een garage of schuur geplaatst en nemen gedeeltelijk of de volledige functie van uw gas CV ketel over. Dit betekend dus zonder gas uw woning verwarmen en voorzien van warm tapwater op biomassa pellets. (Minimale subsidie € 1.250,-).

De subsidie voor onze Domusa en Artel warmtepompen kunt u aanvragen via de overheid. Op de website van het RVO vindt u een apparatenlijst met alle goedgekeurde warmtepompen. De subsidie voor de Domusa en Artel warmtepompen ligt tussen de €1600,- en 2800,-

Alle prijzen op onze website zijn excl. subsidie teruggave, deze vraagt u na montage van uw pelletkachel, pelletketel, warmtepomp of zonneboiler aan middels onze factuur bij de RVO. 

Bij onze klanten is tot nu toe 100% van de subsidie aanvragen verleend !

]]>